Gezocht!

Om een sneeuwbaleffect te creëren in het 2Tinten netwerk, en het met groei mogelijk te blijven maken, is steun en commitment erg belangrijk. Daarom ben ik op zoek naar:

 • ZZP’ers / Freelancers
 • Ondernemers, bedrijven en organisaties
 • Sponsoren / Donateurs
 • Ambassadeurs

Voel jij je aangesproken en wil je meer weten over wie, wat en waarom ik jou zoek? In onderstaande beschrijving leg ik het zo duidelijk mogelijk uit. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met me op om kennis te maken!

ZZP’ers en freelancers

Natuurlijk kan ik niet alles alleen doen, en dat wil ik ook helemaal niet. Voor het bouwen aan een mooiere wereld met een focus op duurzaamheid en gelijke kansen voor iedereen is een sterk netwerk nodig met gelijkgestemden en een gedeelde visie. Onszelf als mens verrijken door elkaar te versterken en zonder financiële middelen als doel. Zie het als een open source community.

Wat ik zoek zijn ZZP’ers en freelancers die een “wow gevoel” krijgen bij de gedachte om andere ondernemers te helpen tegen een eventuele vergoeding die achteraf door de opdrachtgever bepaald wordt op basis van verbinding, vertrouwen en natuurlijk draagkracht. Lees hier meer over het unieke vergoedingsmodel. Je bepaalt zelf welke dienst of diensten je aanbiedt, je bouwt een eigen netwerk op je beheert jouw eigen website. De connectie die we hebben is dat we naar elkaar linken, in een volgend stadium gaan we gezamenlijk aan een overkoepelend platform werken.

Zoals voor alles geldt, zijn natuurlijk er voor- en mogelijke nadelen ten opzichte van de traditionele manier van opdracht geven en nemen, ik zet er een aantal op een rijtje.

Voordelen:

 • Je bouwt mee aan een sterk sociaal netwerk
 • Je bouwt aan de toekomst voor ons allemaal
 • Het brengt veel afwisseling en variatie
 • Iets doen is beter dan niets doen
 • Je wordt er een rijker mens van

Nadelen:

 • Je geeft een stukje zekerheid op
 • Het onderhouden van relaties vergt de nodige inspanning, dit kan ook zeker een voordeel zijn
 • De kans op tegenslagen is groter ten opzichte van traditioneel zakendoen
 • Je gaat er niet financieel rijk van worden (je mag zelf bepalen of dit een nadeel is)

Zie jij jezelf binnen dit concept jouw steentje bijdragen, en daarbij een mooie rol weggelegd om samen deze prachtige visie verder vorm te geven? Laten we koffie drinken!

Ondernemers, bedrijven en organisaties

Om enige vorm van bestaansrecht te hebben (en houden) zijn er opdrachten nodig die uitgevoerd mogen worden. De grootte van de opdracht is niet belangrijk, en een eventuele deadline moet binnen het redelijke blijven. Geen enkele opdracht die aangenomen wordt is vrijblijvend en deze zal altijd binnen een afgesproken tijdsbestek afgerond worden. Zo weten we altijd, in goed vertrouwen, wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten.

Ben je benieuwd naar hoe het 2Tinten concept in zijn werk gaat? Lees hier alles over de werkwijze.

Ben je geïnteresseerd en wil je weten voor welke werkzaamheden 2Tinten in te schakelen is? Bekijk hier de 2Tinten diensten.

Heb je een vaag, opmerking, of online werkzaamheden die net wat anders zijn dan je op de diensten pagina ziet staan? Neem gerust contact op!

Sponsoren en donateurs

Naast de donaties die vanuit werkzaamheden komen is ondersteuning van iedereen die in het 2Tinten concept gelooft, en dit een warm hart toedraagt, absoluut zeer welkom. Waarom de inkomsten vanuit sponsoring en donaties belangrijk is?

 • Om de kosten die er zakelijk zijn te kunnen dekken
 • Om de kosten die er privé zijn te kunnen dekken
 • Om het concept verder door te ontwikkelen
 • Om samen met partners aan een overkoepelend platform te bouwen

Sponsoring

Voor sponsoring worden vooral bedrijven en organisaties aangesproken. Er zijn geen vaste sponsorbedragen, dit wordt door de sponsor zelf bepaald. Op deze website wordt er een pagina gemaakt waarop de sponsoren inclusief een bedrijfslogo en beschrijving vermeld worden. Indien een sponsor anoniem wenst te blijven dan is dat geen probleem. De sponsoren maken uiteraard deel uit van het 2Tinten ondernemersnetwerk. Ondanks dat sponsoring als liefdadigheid gezien moet worden, en niet als investering, zal er alles aan gedaan worden om iets op te bouwen waar iedereen voordelen uit zal halen, in welke vorm dan ook.

Donateurs

Een donateur kan iedereen zijn wie een donatie over heeft omdat hij of zij zich verbonden voelt en/of het 2Tinten concept een warm hart toedraagt. Donateurs blijven anoniem en zullen nergens online genoemd of vermeld worden. Net als bij de sponsoring geldt ook voor donateurs dat een donatie vrijblijvend is en de hoogte vrij te bepalen is.

Ambassadeurs

Spread the word!

Niet alleen voor 2Tinten, vooral natuurlijk voor het concept welke door iedereen vrij geadopteerd mag worden. Elke verandering begint bij onszelf en groeit door erover te praten, op welke manier en via wel kanaal dan ook.

Iedereen is een potentiële ambassadeur. Of je nu een ondernemer bent of in loondienst, hoe meer er over elkaar gepraat wordt en hoe meer we een geluid uitdragen, hoe sneller de sneeuwbal zal rollen een groeien. Ga jij ook een ambassadeur zijn voor een netwerk waarin we met z’n allen de schouders eronder zetten met en voor elkaar?

Hoe?

 • Ga in gesprek met vrienden, familie en bekenden
 • Gebruik je netwerk volgens “ouderwetse marketing”
 • Post en/of deel informatie en pagina’s op je social media kanalen

Bedankt voor jouw inzet!