Juistheid van informatie

Alle informatie, artikelen en blogs zijn door mijzelf, de website eigenaar, geschreven. Ondanks dat de teksten met veel aandacht en zorgvuldigheid geschreven zijn, betekent dit niet dat alle informatie altijd actueel is en/of klopt. De inhoud van de teksten zijn geschreven op basis van mijn kennis en mijn ervaring(en), dit wil niet zeggen dat er altijd (wetenschappelijk) bewijs voor is. Indien er twijfels zijn over de juistheid van de inhoud van de informatie in de teksten, controleer dit dan zelf via andere (externe) bronnen.

Actuele informatie

Deze website wordt zeer regelmatig onderhouden, geüpdate en voorzien van nieuwe artikelen, blogs en informatie. Dit wordt gedaan om een zo actueel mogelijk aanbod van informatie aan te bieden. Mocht het zo zijn dat je verouderde en/of achterhaalde informatie tegenkomt, dan stel ik het erg op prijs om hiervan een melding te krijgen.

Taal- en spellingfouten

Een klein foutje kan de besten overkomen, dit geldt ook voor taal- en spellingfouten. Mocht je iets opmerken wat niet helemaal netjes is, laat het weten!