De 2Tinten werkwijze

Grote kans dat je denkt: jaja gratis, daar zit vast een addertje onder het gras. Dat kan ik helemaal begrijpen, ik zou absoluut in eerste instantie hetzelfde denken. Het addertje is er feitelijk niet, elke minuut dat er aan jouw opdracht of klus gewerkt wordt is in de basis helemaal gratis.

Maar hoe dan?? Ook hier weer snap ik de vraagtekens en daarom deze korte uitleg. De hulp en (online) diensten die aangeboden worden zijn bedoeld voor alle ondernemers, groot en klein, arm en rijk. Door zonder starttarief en eindtarief te werken is het mogelijk om inzetbaar te zijn voor elke ondernemer die hulp nodig heeft, ongeacht of deze in staat is om een rekening te kunnen betalen. Na het afronden van een opdracht kan de opdrachtgever zelf bepalen wat de waarde van het resultaat voor hem/haar is en op basis van draagkracht een al dan niet een vergoeding geven in de vorm van een donatie.

Wil je meer weten over het ontstaan van dit concept? Lees hier het hele verhaal.

Vergoeding op basis van een donatie

Het unieke vergoedingsmodel van 2Tinten is op basis van donaties. Na het afronden van een klus, opdracht of project ontvangt de opdrachtgever per email een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden inclusief de tijd die hieraan is besteedt. In dezelfde email staat een linkje naar de donatiepagina op deze website, hier kan naar eigen inzicht, behoefte en draagkracht een donatie gedaan worden.

Zit je krap bij kas en lukt het even niet om rekeningen te betalen? Geen probleem, sla dan de donatie gerust over, er komt heus weer een tijd dat dit wel gaat lukken? Zit je ruim in je financiële middelen? Overweeg eens om iets extra te doen, hiermee vang je de slechte maand van jouw collega ondernemer op, en blijft het 2Tinten concept levensvatbaar.

Waarom deze werkwijze?

Voor elke ondernemer zijn er een boel (online) werkzaamheden die enorm belangrijk zijn om de toko draaiende te houden, om door te kunnen ontwikkelen en bij te blijven in onze snel veranderende wereld. Veel MKB ondernemers, denk aan o.a. detailhandel en horeca, komen regelmatig knel te zitten met het structureel uitvoeren van zoals administratie, onderhouden van de website, of andere online gerelateerde werkzaamheden. Juist in een wereld waar digitalisering de boventoon voert begint het cruciaal te worden om online bij te blijven, hoe lastig dit soms ook is.

Om ervoor te zorgen dat iedere ondernemer in zijn of haar eigen kracht kan blijven staan en vooral ook in de toekomst kan blijven ondernemen, is ondersteuning vanuit een sterk netwerk van groot belang. Zeker wanneer de reserves opraken is het uitbesteden van werkzaamheden aan dure externe partijen niet houdbaar en daar moeten we met z’n allen wat aan doen! Het concept van 2Tinten is erop gericht dat er door middel van vrijwillige donaties een gezonde balans ontstaat zodat er voor iedere ondernemer ondersteuning is, of deze het nu wel of niet kan betalen op dat moment.

Van start tot finish

Interesse gewekt?

Laten we in contact komen en vrijblijvend kennismaken. Een mooiere wereld begint bij onszelf dus mijn eerste voorstel is om de deur van de onbegrensde mogelijkheden open te zetten.

Stuur een email naar: contact@2tinten.nl
of
Bel naar: +31 (0)682381040
of